De bästa finansbolagen att jobba på

Under finanskrisen har många finansbolag blivit drabbade med uppsägningar och negativa rubriker. Ditt beslut att satsa på en karriär inom finans kan vara början på något stort för dig. Efterfrågan på arbetskraft, kompetens inom digital affärsutvecklingen och tillväxten i världsekonomin plus det ökande antalet personer som går i pension under nästa årtionde kommer att skapa en efterfrågan på finansproffs.

Den här listan publicerades i den amerikanska tidningen Forbes och visar vilka som är de bästa finansbolagen att jobba på just nu i Amerika. Listan baserades på en undersökning av Glassdoor.com och är baserade på intervjuer av de anställda.

1. American Express – det amerikanska betalkortet
2. SIG – Susquehanna International Group – tradingföretag som arbetar med kvanitativa metoder
3. Pricewaterhouse Coopers – redovisningsbyrå
4.RBC Financial Group (RBC Centura Banks)
5. Franklin Templeton Investments
6. Goldman Sachs – världens mest kända investmentbank med guldkantat tillvaro
7. GE – en gång i tiden var General Electric världens största bolag
8. Ernst & Young – redovisningsbyrå
9. Deloitte – redovisningsbyrå
10 Discover Financial service